Jaarrekening opstellen


De jaarrekening is het resultaat van uw financiële administratie en geeft u inzicht in uw bedrijf. Samen met u zullen wij, aan de hand van het jaarrapport, conclusies kunnen verbinden aan de cijfers, en adviezen kunnen geven voor de toekomst van uw bedrijf.

Financiële administratie


De basis van een goed inzicht in de prestaties van uw onderneming begint bij het nauwkeurig bijhouden van de financiële administratie. De administratie geeft de financiële informatie die nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. KMP Advies is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie.

Belastingen


KMP Advies geeft belastingadvies en verzorgt aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Door onze nauwe samenwerking met een ervaren fiscalist, kunnen wij u tevens adviseren en ondersteunen bij verschillende fiscale vragen.

Consultancy


Naast het bijhouden van de financiële administratie, het opstellen van de jaarrekening en het indienen van de belastingaangiftes, spelen er binnen een onderneming regelmatig financiële vragen. KMP Advies heeft de kennis in huis om u te helpen bij complexe vraagstukken met een financieel aspect.