Wie zijn we?


Meer dan alleen een boekhouder
Met meer dan 30 jaren ervaring in de accountancy, ondersteunen en ontzorgen wij onze klanten in het noorden van Nederland bij het voeren van de financiële administratie. Omdat KMP Advies een nuchter Gronings kantoor is, vinden wij het belangrijk om open en transparant te communiceren. Daarnaast verdienen korte lijnen en een persoonlijke benadering bij ons veel aandacht. Dit maakt KMP Advies meer dan alleen de boekhouder. Wij denken met u mee bij het laten groeien van uw onderneming. Het is dan ook onze passie om het maximale uit het bedrijf van onze klanten te halen. Dit begint met het ondersteunen bij de financiële administratie, maar komt pas echt tot leven wanneer deze cijfers als input worden gebruikt om te kijken naar mogelijkheden om uw onderneming nog beter te laten draaien. Wij vinden het daarom belangrijk om verder te kijken dan alleen de cijfers en u ook te kunnen adviseren op het gebied van financiële, juridische en fiscale vraagstukken.

Aanspreekpunt op meerdere vlakken
Naast het voeren van de administratie, spelen er bij uw onderneming ook andere belangrijke vragen op financieel, juridisch en fiscaal terrein. Doordat wij nauw samenwerken met een ervaren fiscalist en salarisadministrateur, kunnen wij u van A tot Z helpen op het gebied van financiële administratie, fiscale zaken, salarisadministratie en juridische vraagstukken.

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder
De nieuwe ontwikkelingen gaan razendsnel en we zien de markt dan ook snel veranderen. We proberen van deze ontwikkelingen gebruik te maken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van online boekhoudprogramma’s. Omdat we geloven in betrokkenheid, willen we graag snel en flexibel kunnen communiceren. Een online boekhoudprogramma helpt hierbij en zorgt ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is en u sneller op de hoogte bent van de prestaties van uw onderneming. Daarnaast stelt het ons in staat om efficiënter en nauwkeuriger te werken en sneller in te spelen op uw behoefte.